Aluminium is een bouwmateriaal met bijna onbegrensde mogelijkheden. Aluminium ramen en deuren,  serres en tuinkamers van Reynaers zijn er daarom in de meest uiteenlopende stijlen en vormen, strak of juist met een klassieke uitstraling. En in meer dan 450 kleuren en voor alle soorten huizen in zowel nieuwbouw als renovatie.  Bovendien bespaart u fors op uw onderhoudskosten.

Binnen en buiten een andere kleur

Met aluminium komen uw woonwensen tot leven. Wist u bijvoorbeeld dat het mogelijk is om uw raam of deur aan de binnen- en buitenzijde voorzien kunnen worden van een andere kleur? Zo past de buitenkant perfect bij de gevel, en de binnenkant bij uw interieur.

Aluminium biedt volop voordelen onder andere op gebied van:

  • Duurzaamheid: aluminium krimpt niet, vervormt niet, scheurt niet, rot niet en roest niet.
  • Onderhoud: af en toe schoonmaken met water is voldoende. Schilderen is overbodig.
  • Isolatie: houd kou, geluid en wind buiten de deur.
  • Veiligheid: houd inbrekers buiten. De Reynaers systemen voldoen aan het Politiekeurmerk Veilig Wonen.
  • Milieu: aluminium is zonder kwaliteitsverlies 100 % te recyclen. Nu al is ongeveer 60 % van het aluminium dat Reynaers gebruikt, gereceycled.
  • Kleur en stijl: in uiteenlopende stijlen van klassiek tot modern en keuze uit 450 kleuren: kies uit glanzend, mat of metallic.

Kostenbesparing

De prijs-kwaliteitverhouding van aluminium ramen en deuren, serres en tuinkamers is uitstekend. Bovendien bespaart u met aluminium fors op uw onderhoudskosten. Schilderen is immers niet nodig. En door de uitstekende isolatie, kan de verwarming ook best een graadje lager. Het duurzame karakter van aluminium ramen en deuren zorgt voor jarenlang zorgeloos woonplezier.

Meer over de voordelen van Reynaers aluminium voor uw woning, leest u hier.


 

Zoek

Showroom